Niantic Heeft Nieuwe Pokémon Go-evenementen Aangekondigd

Pokemon-go-nianticNiantic heeft een aantal nieuwe evenementen voor Pokémon Go aangekondigd. Zo zal er net als vorig jaar opnieuw een evenement in Chicago plaatsvinden en start deze zomer ook de Safari Zone weer. Ook zijn de datums voor aankomende Pokémon Community Days bekendgemaakt.

Nadat het Pokémon Go Fest in Chicago vorig jaar vanwege netwerkproblemen uitliep op een flinke blunder, doet Niantic dit jaar opnieuw een poging. De nieuwe Pokémon Go Fest zal op 14 en 15 juli plaatsvinden. Tickets kosten 20 dollar en zijn vanaf 11 mei te koop op de website van Niantic.

De Safari Zone komt ook terug en is op 30 juni en 1 juli te spelen in het Westfalenpark van Dortmund. Tijdens dit evenement zijn een aantal Pokémon die je normaal zelden ziet te vangen in Europa. Niantic heeft niet aangegeven om welke Pokémon het gaat.

Als laatste heeft Niantic de datums voor de aankomende Community Days bekendgemaakt. De Community Days vinden plaats op 16 juni en 8 juli. Welke Pokémon op deze dagen verschijnen is onduidelijk.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.