De leukste games voor je Android telefoon

World-of-Warships-BlitzJe telefoon gebruik je niet alleen om te bellen en te chatten! Ook het spelen van games behoort bij veel smartphonebezitters tot een van de toepassingen waarvoor de telefoon het meest gebruikt wordt. Wat zijn de beste games voor Android telefoons van dit moment? Wij zetten ze in dit artikel voor je op een rijtje! Houd er rekening mee, dat je voor veel van deze spellen toegang nodig hebt tot een WiFi-netwerk of mobiele data.

Tip: vergelijk internetaanbieders met elkaar, om thuis van een snelle WiFi-verbinding te kunnen profiteren! Wel zo prettig, tijdens het spelen van games.

Top 3 van de beste games voor Android smartphones

Onderstaand hebben we de top 3 van de beste games voor Android smartphones van dit moment voor je op een rijtje gezet. Welke van deze spellen heb jij al op je mobiele telefoon geïnstalleerd? De spellen zijn gratis te downloaden.

#1: Red: een spel, waarbij je een scherm egaal moet proberen te maken. Er is steeds een andere input vereist om in deze missie te slagen. Dit spel is het succesvolle vervolg op het spel Yellow.

#2: Hero Academy 2: dit spel is een combinatie van een kaartspel als Hearthstone en een bordspel. Doel van het spel is om het kristal van de tegenpartij te vernietigen. Om in deze missie te slagen, dien je verschillende opdrachten uit te voeren.

#3: World of Warships Blitz: het doel van dit spel is om met je eigen schip te vechten tegen andere spelers. Je wint door op de juiste momenten te schieten, je schepen tijdig te repareren, enzovoorts.

Goedkoop mobiel internetten op je telefoon

Om te profiteren van goedkoop internet op je telefoon, is het slim om een alles-in-1 pakket te overwegen. Hierbij combineer je mobiele telefonie, internet en tv met elkaar! Je provider zal je hiervoor belonen met aantrekkelijke kortingen, extra mobiele data, enzovoorts.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.