HMD Global Zal Nokia 9 Begin 2019 Aankondigen

Nokia-9-PureViewGeruchten over de Nokia 9 duiken al geruime tijd op, maar het was nog altijd onduidelijk wanneer HMD Global deze smartphone officieel zal introduceren. Gelukkig heeft het bedrijf nu iets meer duidelijkheid gegeven. De officiële introductie zal namelijk begin 2019 plaatsvinden.

De introductie van de Nokia 9 heeft waarschijnlijk vertraging opgelopen door het ingewikkelde systeem met de 5 camera’s op de achterzijde. De Nokia 9 PureView is een high-end smartphone die begin 2019 geïntroduceerd zal worden. Dit heeft een Duitse woordvoerder bekendgemaakt tijdens een interview met WinFuture. Het was de bedoeling om de smartphone al eerder te introduceren, maar het camerasysteem nam meer tijd in beslag dan in eerste instantie de bedoeling was. De hoge eisen aan de kwaliteit van de camera waren namelijk nog niet bereikt, waardoor het verstandiger was om de introductie uit te stellen.

De woordvoerder heeft geen specifieke introductiedatum gegeven. We weten alleen dat de introductie ergens begin 2019 zal plaatsvinden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *