Fan van Monopoly? Zo kun jij het op jouw Android toestel spelen

Monopoly-AndroidMonopoly is een heel bekend en oud bordspel die vrijwel iedereen kent. Monopoly is een bordspel dat in meer dan 26 talen te verkrijgen is. Dit zegt genoeg over de populariteit en de omvang van dit bordspel. Wanneer je besluit de Nederlandse versie te spelen van monopoly, zul je er snel achter komen dat er veel verschillende Nederlandse plaatsen in voor komen. Denk hierbij aan de Kalverstraat in Amsterdam of het Spui in Den Haag. Verder zijn er nog veel meer verschillende bekende plaatsen uit Nederland te vinden bij het spelen van het bordspel Monopoly. Monopoly is ondertussen al uitgebracht in veel verschillende varianten. Denk aan het klassieke spel met papiergeld en de variant met de betaalpas. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om Monopoly live te spelen. Dit kan in de vorm van een live kansspel variant. Zo kun je Monopoly downloaden op je mobiel en via je Android toestel live spelen. Op deze manier kan je zonder dat je het bordspel bij de hand hebt toch nog een potje spelen. En natuurlijk niet geheel onbelangrijk wanneer je niemand hebt om mee te spelen is live Monopoly een goed alternatief.

Andere bekende bordspellen
Er zijn in Nederland heel veel oude bekende bordspellen die anno 2019 nog steeds hartstikke populair zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schaken. Schaken is misschien wel een van de oudste spelletjes die we hier in Nederland kennen. Ondanks de leeftijd van het spel is het nu nog steeds één van de bekendste bordspellen van Nederland. Een ander bekend spel wat al generaties meegaat is het spel Rummikub. Rummikub is net als schaken een oud spel wat veel mensen hedendaags nog steeds spelen. Het nadeel aan schaken is wel dat je het maar met zijn tweeën kunt spelen. Rummikub kan je met je hele familie spelen, dat is natuurlijk wel zo gezellig. Een ander spel wat nog steeds razend populair is, is het spel Yahtzee. Het voordeel van Yahtzee is dat je het met onbeperkt aantal personen kunt spelen. Het is dus een uniek familiespel dat vaak bij speciale gelegenheden wordt gespeeld.

Online gamen
Tegenwoordig worden er wel minder bordspelletjes of andere spelletjes gespeeld dan vroeger. Dit komt doordat er vooral heel veel online wordt gegamed. Denk hierbij aan FIFA of Call of Duty. Doordat deze technologie zo geavanceerd is zijn deze spellen voor de jeugd veel interessanter dan bordspellen. Daarnaast kunnen zij online gamen met vrienden. Heel veel kinderen en jongeren gamen tegenwoordig zoveel dat bordspellen minder gebruikt worden. Desondanks zullen bordspellen en andere spelletjes nooit helemaal verdwijnen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.