“Sony Komt Tijdens IFA 2019 Mogelijk Al Met Xperia 2”

Sony-Xperia-1v-1sSony introduceerde de Xperia 1 tijdens de MWC in februari, maar mogelijk krijgen we de volgende vlaggenschip-smartphone van Sony later dit jaar al te zien tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Er zijn namelijk twee nieuwe smartphones met modelnummers J8210 en J8010 opgedoken.

Er zijn twee nieuwe smartphones van Sony opgedoken met modelnummers J8210 en J8010, en codenamen SPHINX en HORUS. De toestellen zouden zijn uitgerust met een 5G-modem. Mogelijk gaat het om de Xperia 2, maar de Xperia 1 Premium of Xperia 1 5G is ook mogelijk.

Volgens een eerdere lek werkt Sony onder andere aan een smartphone met een driedubbele camera aan de achterkant, maar dit toestel krijgen we mogelijk al op 9 juli te zien tijdens een presentatie in Tokyo, Japan. Ook zou dit toestel onder de naam Xperia 1v of 1s op de markt verschijnen. Kortom, Sony lijkt aan verschillende toestellen te werken en veel concrete informatie hebben wij nog niet. Wel kunnen we de komende maanden verschillende smartphones van de Japanse fabrikant verwachten.

via [gsmarena]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *