FIFA Spelen Op Android

FIFA_AndroidFIFA heeft over de jaren heen heel veel voetbalspellen uitgebracht voor verschillende gameconsoles, de een nog populairder dan de ander. Maar een echte voetbalfan wil natuurlijk ook onderweg een potje voetballen en op de hoogte blijven van de laatste wedstrijden. Gelukkig is dit allemaal geen probleem als je je smartphone bij de hand hebt.

In de Play Store zijn verschillende voetbalspellen te vinden voor Android, maar de meest populaire game is FIFA Voetbal van Electronic Arts. Het spel is meer dan 100 miljoen keer gedownload en krijgt een nette rating van vier sterren. Het is natuurlijk minder realistisch dan op een gameconsole met een grote monitor, maar voor in de trein of tijdens de werkpauze is FIFA Voetbal erg vermakelijk. Daarnaast is het spel ook nog eens gratis te downloaden, alhoewel je er wel rekening mee moet houden dat er in-app aankopen aanwezig zijn om het jou wat gemakkelijker te maken.

Een spelletje spelen is leuk, maar natuurlijk wil je ook op de hoogte blijven over de laatst gespeelde wedstrijden, de rankings en alles wat met je favoriete club te maken heeft. Gelukkig heeft FIFA daar zelf een uitgebreide app voor uitgebracht. Met de Android app van FIFA kun je al het laatste voetbal nieuws lezen, live de scores volgen en zien wie tegen wie moet spelen. Deze app is een must voor iedereen die zich met voetbal bezighoudt.

Het is overigens niet altijd nodig om applicaties te downloaden voor wat jij wilt. Zo kun je gewoon de FIFA index openen om het laatste nieuws te lezen, de scores bij te houden en FIFA spelers te vergelijken op Android. De website is geoptimaliseerd voor Android en je hoeft niks te downloaden. Wel zo makkelijk als je even snel op de hoogte wilt blijven.

Hebben jullie een favoriete app of website voor het volgen en spelen van voetbal op je mobiel? Laat het ons weten.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.