OnePlus Deelt Eerste Foto’s Van OnePlus 7T

OnePlus_7T_blauw_officieel-1OnePlus heeft zojuist zelf twee foto’s online gezet waarop de OnePlus 7T te zien is. Voorheen moesten we het nog doen met gelekte afbeeldingen, maar nu zijn dus de eerste officiële foto’s gedeeld.

Op 26 september zal OnePlus de nieuwe vlaggenschip-smartphones van het bedrijf presenteren in India. Op 10 oktober zal de OnePlus 7T-serie ook voor de Nederlandse markt worden aangekondigd. In de afgelopen weken zijn de meeste details echter al uitgelekt en nu heeft OnePlus daar nog een schepje bovenop gedaan door de eerste officiële renders te delen. We zien op deze renders de achterkant van de OnePlus 7T, die een blauwe gradiënt kleur heeft.

OnePlus_7T_blauw_officieel-2

In het midden van de achterkant zien we een ronde camera-module met daarin drie lenzen en een led-flitser. OnePlus heeft zelf nog geen camera specificaties gedeeld, maar volgens de geruchten gaat het om een 48MP hoofdlens in combinatie met een 16MP groothoeklens en een 12MP telelens.

Intern verwachten we een Snapdragon 855 Plus-processor met minimaal 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Het scherm heeft een verversingssnelheid van 90Hz.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.