Call of Duty: Mobile Niet Meer Met Controller Te Spelen

Call_of_Duty_AndroidEen aantal dagen geleden verscheen Call of Duty: Mobile in de Play Store en de App Store. Het spel was te bedienen via het touchscreen, maar ook in combinatie met een controller. Deze laatste optie is niet langer mogelijk. De ontwikkelaar heeft dit besloten om de eerlijkheid te verhogen.

Call of Duty: Mobile is voortaan alleen nog te spelen via de touch-bediening. Tot nu toe kon je ook een Xbox- of PlayStation-controller gebruiken, maar ontwikkelaar Activision heeft besloten dat dit niet helemaal eerlijk is tegenover spelers zonder een controller. Daarom heeft Activision de controller-ondersteuning uit het spel gehaald. Hierdoor kun je het spel voortaan enkel via het touchscreen bedienen.

Het is overigens wel mogelijk dat de ondersteuning voor controllers op een later tijdstip weer terugkomt. In een interview heeft Chris Plummer, de vice president van Activision, namelijk aangegeven dat het team overweegt om in de toekomst alsnog aparte ‘lobby’s’ toe te voegen voor controller-gebruikers, waarbij alleen spelers met een controller het tegen elkaar kunnen opnemen.

Een voorbeeld is dat we aparte lobby’s hebben voor spelers in first person- en in third person-perspectief, vermits je één van beide mogelijkheden kan kiezen in Battle Royale. We kunnen een vergelijkbare oplossing implementeren voor controller-spelers als dat nodig blijkt te zijn.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.