RuneScape Mobile Early Access Nu Op Android

RuneScape_Mobile_Early_AccessRuneScape, de MMORPG die al jaren te spelen is op de PC, is nu ook te spelen op Android. Ontwikkelaar Jagex heeft RuneScape Mobile nu namelijk in de Play Store beschikbaar gemaakt als open bèta.

RuneScape Mobile Early Access heeft ondersteuning voor cross-platform, wat betekent dat spelers het spel op verschillende apparaten met hetzelfde account kunnen spelen. Het spel heeft een nieuwe gebruikersinterface gekregen die is ontworpen voor apparaten met een touch-screen. Spelers die meedoen met de Early Access ontvangen bovendien een Mobile Founder’s Pack. Deze bestaat onder andere uit een Steel Panther Combat Pet en een Radiant Dawn Armor.

Jagex geeft aan enthousiast te zijn om eindelijk de mobiele versie aan te kunnen bieden. “Spelers hebben sinds we begonnen zijn met het uitsturen van de closed bèta-invites al zin om aan de slag te gaan. Nu zijn we klaar om de miljoenen RuneScape-spelers te verwelkomen in onze levendige gamewereld op mobile.” Je kunt RuneScape voor Android hier downloaden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.