Samsung Toont Nieuwe Opvouwbare Smartphone

Samsung_Galaxy_Fold_2Samsung heeft tijdens zijn Developer Conference 2019 een video afgespeeld waarin een nieuwe opvouwbare smartphone te zien is. De nieuwe smartphone heeft net als de Galaxy Fold een opvouwbaar scherm, maar dan met een clamshell-design. Ook lijkt een scherm aan de buitenkant te ontbreken.

Samsung heeft aangegeven dat het de onderstaande formfactor onderzoekt. We kunnen nog niet zeggen of het bedrijf ook daadwerkelijk een klaptelefoon met opvouwbaar scherm op de markt zal brengen, maar het is in ieder geval hoopgevend dat Samsung aangeeft de mogelijkheden te onderzoeken.

We zien een smalle smartphone met een langwerpig design. Het scherm kan in het midden worden dubbelgevouwen. Ook zien we een kleine uitsparing voor de selfie-camera en lijkt een scherm aan de buitenkant te ontbreken. Het is mogelijk om de smartphone slechts gedeeltelijk te openen, zodat je de smartphone in een hoek van 90 graden op tafel kunt leggen. In de video toont Samsung hoe dit er uit ziet.

We weten niet of dit een afgerond ontwerp is of dat Samsung mogelijk meerdere concepten klaar heeft staan. Ook weten we niet of de smartphone überhaupt op de markt zal verschijnen, alhoewel Samsung volgens de geruchten volgend jaar een goedkopere opvolger van de Galaxy Fold zou willen introduceren. 

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. P. Pieterse schreef:

    Hou maar op met foldables.
    Duurt al veel te lang met ontwikkeling.
    Er is geen markt voor.
    En op deze manier ga je dat ook nooit bereiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.