Specificaties LG G Watch Gelekt

LG-G-Watch-Android WearLG en Motorola zijn de laatste tijd druk bezig met het ontwikkelen van de eerste smartwatches dat zal gaan draaien op Android Wear, een speciaal voor smartwatches aangepaste versie van Android. LG zal als eerste de LG G Watch op de markt brengen, met een geplande lancering datum ergens in de zomer. Vandaag zijn enkele specificaties gelekt van deze smartwatch, waaronder de afmetingen, de accuduur en het geheugen.

Op Twitter is een lijst gelekt waarop een groot gedeelte van de LG G Watch specificaties zijn te zien. Uit deze lijst kunnen we opmaken dat de smartwatch een afmeting zal krijgen van 37.9mm x 46.5mm x 9.95mm. Het TFT display is 1.65-inch groot en heeft een resolutie van 280×280 pixels. De accu heeft een grote van 400mAh, waardoor de LG G Watch ongeveer 36 uur mee kan gaan op één acculading. De smartwatch beschikt ook over 4GB opslagruimte, 512MB geheugen, Bluetooth 4.0 en uiteraard Android Wear.

LG-G-Watch-black gold

De LG G Watch zal in twee verschillende kleuren worden uitgebracht, Stealth Black en Champagne Gold. De smartwatch is ook stof en waterdicht en krijgt waarschijnlijk een adviesprijs mee van rond de 220 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.