HTC Zal Android Wear Smartwatch In September Uitbrengen

HTC-SmartwatchHet Twitteraccount @upleaks heeft enkele tweets geplaatst waarin gesproken wordt over een Android Wear smartwatch van HTC, dat in september op de markt zal verschijnen.

Android Wear is een aangepaste variant van Android, dat speciaal gericht is op wearables zoals smartwatches. Onder andere de LG G Watch, de Samsung Gear Live en de Motorola Moto 360 draaien op Android Wear. Ook de onlangs aangekondigde LG G Watch R draait op Android Wear. De smartwatch van HTC zal de volgende wearable met Android Wear worden.

Volgens @upleaks zal de smartwatch van HTC beschikken over een 1.8-inch display. Dit is een stukje groter dan de smartwatch van Motorola, LG en Samsung. Het display krijgt waarschijnlijk een resolutie van 320×160 pixels en de accu zou slechts 100mAh bedragen. Dit zijn vrij aparte specificaties en wij vragen ons dan ook af of deze informatie wel juist is.

De smartwatch is stof en waterdicht (IP57) en zal in september in verschillende landen op de markt verschijnen. Het is goed mogelijk dat HTC de smartwatch tijdens de IFA-beurs in Berlijn, die plaats zal vinden vanaf 5 tot 10 september zal introduceren.

bron [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.