Specificaties LG V20 Gelekt

LG-V10LG kondigde eerder deze week aan dat de Zuid-Koreaanse fabrikant in september de opvolger van de LG V10 zal introduceren. Het lijkt er echter op dat de specificaties van de zogeheten LG V20 mogelijk nu al zijn gelekt.

Via een Koreaanse bron is een lijst gelekt waarop de specificaties van de LG V20 zouden staan. Volgens deze lijst beschikt de smartphone onder andere over een 5,5-inch display met een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Dit is opmerkelijk aangezien de LG V10 is voorzien van een 5,7-inch display met een resolutie van 1440 x 2560 pixels.

Intern vinden we een Snapdragon 820-processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 20 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 4000mAh accu en een USB C-aansluiting.

LG V20 specificaties

We zien verder geen details over een tweede scherm. Iets dat de LG V10 zo uniek maakt. Ook zetten wij onze vraagtekens bij sommige specificaties op de lijst. Zo krijgt de smartphone volgens de lijst namelijk een lagere resolutie dan de LG V10 en een Snapdragon 820-chipset. In een smartphone die later dit jaar pas op de markt zal verschijnen en moet gaan concurreren met top-toestellen van onder andere Samsung en iPhone mag naar onze mening wel een nieuwere processor in zitten.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.