“Pebble Werkt Aan Smartwatch Met Kleurenscherm”

Pebble-SteelDe Pebble is mede dankzij de ondersteuning voor meerdere besturingssystemen en een lange accuduur één van de succesvolste smartwatches van dit moment. Pebble heeft nu besloten om een opvolger te ontwikkelen die zal worden voorzien van een kleurenscherm, maar nog steeds enkele dagen op één acculading zal meegaan, aldus 9to5mac.com.

De huidige Pebble smartwatch is voorzien van een zwart-wit scherm, maar volgens de bron krijgt de opvolger een kleuren scherm. Pebble zal in de nieuwe smartwatch net als bij de huidige smartwatch gebruik maken van een energiezuinige monochroom LCD-scherm. Dankzij het gebruik van een monochroom LCD-scherm verbruikt de smartwatch een stuk minder stroom dan de smartwatches van bijvoorbeeld Samsung, LG of Motorola.

De nieuwe smartwatch krijgt een plastic behuizing met een metalen rand. Ook is het mogelijk om verschillende polsbanden te bevestigen aan de smartwatch. Deze polsbanden zijn voorzien van verschillende sensoren zoals een stappenteller of hartslagmeter.

Pebble heeft komende dinsdag een aankondiging gepland, maar het is niet bekend of Pebble dan ook al de nieuwe smartwatch zal onthullen.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.