Koop Xiaomi Huami AMAZFIT Pace Voor €75

Xiaomi-Huami-AMAZFIT-PaceDe Xiaomi Huami Amazfit Pace is een populaire smartwatch voor sportieve gebruikers. De smartwatch is vooral aantrekkelijk vanwege het speciale ronde scherm dat zeer goed zichtbaar is in direct zonlicht, de lange accuduur, de waterdichte behuizing en de ingebouwde GPS. Dankzij de couponcode “MIWATCH” is de smartwatch nu verkrijgbaar voor €75.39.

Op de redactie van Androidics.nl testen wij momenteel de Amazfit Pace, waar wij tot nu toe erg tevreden over zijn. Binnenkort schrijven wij een volledige review over de GPS-smartwatch van Xiaomi. Wij hebben nu echter al een promocode ontvangen waarmee lezers de smartwatch alvast kunnen kopen. De promocode is geldig voor in totaal 200 bestellingen, dus mocht je de Amazfit Pace willen kopen dan raden wij aan om dit zo snel mogelijk te doen.

De Huami Amazfit Pace is beschikbaar met zwarte of oranje polsband en is uitgerust met een rond 1.34-inch touchscreen, ingebouwde GPS, een hartslagsensor, een waterdichte behuizing (IP67), 4GB opslagruimte, Bluetooth 4.0 en een accu die tot een week meegaat op één acculading. Dankzij de ingebouwde GPS-sensor en hartslagsensor is het mogelijk om precies te zien welke route je hebt gelopen en wat je hartslag was tijdens deze workout. Ook kun je muziek op de smartwatch opslaan om vervolgens via een Bluetooth headset af te slepen. Hierdoor kun je tijdens je workout naar muziek luisteren zonder dat je daarvoor een smartphone nodig hebt.

De Xiaomi Huami Amazfit Pace is verkrijgbaar via deze link en kost na het invullen van de couponcode “MIWATCH” slechts €75.39.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.