“Meer Gegevens Bekend Over Samsung Galaxy S6 Edge Plus”

Samsung Galaxy S6 EdgeDe eerste specificaties van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus zijn via Sammobile gelekt. De Galaxy S6 Edge Plus is een grotere variant van de normale Galaxy S6 Edge en zal in het derde kwartaal van dit jaar op de markt verschijnen.

Over de uiteindelijke naam van de grotere Galaxy S6 Edge-variant is nog wat onduidelijkheid, maar Sammobile weet al wel een aantal specificaties te melden. Zo krijgt de phablet een 5,7-inch dual-edge display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels en draait het toestel op Android 5.1.1. (Lollipop). De camera’s van de “phablet” zijn waarschijnlijk het zelfde als die in de huidige Galaxy S6 Edge. Overige specificaties zijn nog niet bekend.

Volgens Sammobile zal Samsung de “Galaxy S6 Edge Plus” in het derde kwartaal van dit jaar aankondigen. Een exacte datum is niet bekend, maar Samsung zal in september tijdens de IFA-beurs wel de Galaxy Note 5 introduceren. Het is goed mogelijk dat de introductie van de Galaxy S6 Edge Plus ook tijdens dit evenement zal plaatsvinden.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.