Google Werkt Aan Nieuwe Google Glass Voor Zakelijke Klant

Redesign Google GlassVolgens de laatste berichten werkt Google momenteel aan twee nieuwe versies van de Google Glass. Zo komt er een versie voor de normale consumenten, maar ook een versie speciaal voor de zakelijke markt. De zakelijke variant krijgt onder andere een energiezuinige Intel Atom-chip.

Google zou al in een vergevorderd stadium zijn met de ontwikkelingen van de nieuwe Google Glass. Er zou zelfs al een exemplaar ter goedkeuring zijn voorgelegd aan de Amerikaanse FCC. Eén van de slimme brillen is speciaal gemaakt voor de zakelijke klant en krijgt een Intel Atom-chip, een grotere prisma waardoor het geprojecteerde scherm veel duidelijker is te zien en de mogelijkheid voor een extern accupack.

Naar verwachting is de nieuwe Intel processor een Skylake-soc. Deze soc is een stuk zuiniger dan zijn voorgangers en grafisch een stuk sterker. Hoe en waar de externe accupack kan worden gemonteerd, en of de bril nog steeds comfortabel zit na het monteren van een extra accu is niet duidelijk.

Ook is het nog niet bekend wanneer de nieuwe Google Glass zal worden aangekondigd. De oude Google Glass is sinds januari dit jaar niet meer verkrijgbaar.

bron [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.