Nieuwe Render Toont Huawei Nexus 6

Huawei-Nexus-6-renderEr is een nieuwe onofficieel render gelekt van de nog onaangekondigde Huawei Nexus 6. Op de nieuwe render zien we onder andere dat de Nexus 6 een USB Type C-poort heeft en speakers aan de voorzijde.

Volgens de laatste geruchten zullen er dit jaar twee nieuwe Nexus-smartphones op de markt verschijnen. Zo kom LG met een opvolger van de Nexus 5 en Huawei maakt een opvolger van de Nexus 6. Alhoewel er officieel nog geen informatie is bevestigd, duiken wel regelmatig nieuwe geruchten op met details over beide toestellen.

Vandaag zien we een render van de Nexus-smartphone van de Chinese fabrikant, Huawei. De render is gebaseerd op informatie die hoesjesproducenten hebben doorgestuurd. Het algemene design zal daarom waarschijnlijk redelijk kloppen, maar de materiaal keuze kan uiteindelijk anders uitvallen.

Naast de USB Type C-poort en de speakers aan de voorzijde zien we ook dat er een vingerafdrukscanner aan de achterkant van de smartphone aanwezig is. Volgens de geruchten krijgen zowel de Nexus 6 als de Nexus 5 een vingerafdrukscanner. Volgens de geruchten krijgt de Nexus 6 een 5.7-inch display en een metalen behuizing. Waarschijnlijk zal de smartphone eind oktober officieel worden aangekondigd.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.