“Google Werkt Aan Twee Eigen Android Wear-smartwatches”

Android Wear SmartwatchesAndroid Police meldt dat Google bezig is met de ontwikkelingen van twee eigen Android Wear-smartwatches. Beide toestellen beschikken over een rond display en een geïntegreerde slimme assistent.

De smartwatches zullen volgens de bron na de introductie van de nieuwe Nexus-toestellen op de markt verschijnen. Deze Nexus-toestellen worden door HTC gemaakt en zullen naar verwachting in het najaar worden uitgebracht. De smartwatches staan bekend onder de codenaam Swordfish en Angelfish en hebben een diameter van 42mm en 43,5 millimeter. De Angelfish is 14mm dik en de Swordfish is 10,6mm dik, dit is ongeveer gelijk aan de Pebble Time Round.

De Angelfish beschikt over drie knoppen aan de zijkant waaronder een kroon, zoals bij de Apple Watch. Deze kroon kan als scrollwiel worden gebruikt. De Swordfish krijgt naast de kroon slechts één knop aan de zijkant. Beide smartwatches draaien op Android Wear 2.0 met een speciale Nexus-wijzerplaten. Deze moeten sneller toegang geven tot notificaties.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.