Screenshots TouchWiz-interface Van Galaxy Note 7 Gelekt

Samsung Galaxy Note 7 TouchWizWe moeten nog een week wachten voordat Samsung officieel de Galaxy Note 7 zal presenteren, maar screenshots van de TouchWiz-interface zijn nu al gelekt. Op de screenshots zien we onder andere de mogelijkheden van de S-pen en de beperkingen van de irisscanner.

Samsung lijkt enkele kleine wijzigingen te hebben doorgevoerd aan de nieuwste versie van de TouchWiz-interface, die op de Galaxy Note 7 staat geïnstalleerd. Op de screenshots zien we dat Samsung veel standaard apps op de Galaxy Note 7 heeft geïnstalleerd, dat er een app-drawer aanwezig is en dat de apps zoals de telefoon, galerij en agenda er nagenoeg hetzelfde uitzien. Ook beschikt de Galaxy Note 7 net als de Galaxy S7 Edge over een Edge-scherm, waar onder andere snelkoppelingen en widgets kunnen worden geplaatst.

Iets dat totaal nieuw is op de Galaxy Note 7 is de irisscanner. Zo zien we bij de “Lock screen en security” instellingen niet alleen de vingerafdrukscanner staan, maar ook een irisscanner. In een disclaimer kunnen we lezen dat deze irisscanner mogelijk niet goed werkt bij het dragen van een (zonne)bril, lenzen of een slecht zichtbare iris. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als je slaperige ogen hebt. Ook bij waterige ogen en donkere en lichte omgevingen kan de scanner moeite hebben met het scannen van je iris.

Galaxy Note 7 TouchWiz

Samsung zal de Galaxy Note 7 op 2 augustus officieel presenteren. Dan krijgen waarschijnlijk ook meer te horen over de werking en de mogelijkheden van de irisscanner. De phablet krijgt volgens de berichten een adviesprijs mee van 849 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.