Nokia Komt 26 Februari Met Nieuwe Android Smartphone

nokia-6Nokia heeft laten weten dat het bedrijf op 26 februari, de dag voor het Mobile World Congress, verschillende nieuwe smartphones zal onthullen. Vermoedelijk krijgen we dan ook een high-end Android toestel te zien.

Nu de Nokia-merknaam niet meer in handen is van Microsoft, wil het Finse bedrijf HMD Global wereldwijd weer een grote speler worden op de smartphone markt. HMD Global bestaat uit voormalige medewerkers van Nokia en nieuw talent. Vorige week introduceerde het bedrijf al de eerste Android smarthone, de Nokia 6. Deze mid-ranger is voorlopig echter alleen in China verkrijgbaar.

26 februari is een belangrijke dag voor alle smartphone liefhebbers. Op deze dag krijgen we namelijk de nieuwste toestellen te zien van verschillende fabrikanten, waaronder Nokia. Dit blijkt uit een persbericht van Nokia. HMD Global wil dit jaar vijf tot zes toestellen op de markt brengen, waarvan we een aantal op 26 februari te zien krijgen. Eén van deze toestellen krijgt volgens de geruchten high-end specificaties en zal ook in Europa op de markt verschijnen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.