Huawei Mate 9 Komt Ook Met Gebogen Scherm

Huawei Mate 9Volgende maand zal Huawei vermoedelijk de Huawei Mate 9 presenteren. Het toestel komt in twee verschillende uitvoeringen op de markt, één met een normaal scherm en één met een gebogen scherm.

De doorgaans goedgeïnformeerde website VentureBeat schrijft op basis van anonieme bronnen dat de Chinese fabrikant zowel een variant met een plat scherm, als een variant met een gebogen scherm zal uitbrengen. Qua uiterlijk lijkt de Mate 9 erg veel op de Galaxy Note 7 van Samsung. De Mat 9 is daarom mogelijk een interessante vervanger van de Galaxy Note 7, aangezien de Galaxy Note 7 vanwege accuproblemen onlangs van de markt is gehaald.

Het valt op dat de Mate 9 met gebogen scherm een andere homeknop heeft dan de ‘normale’ Mate 9. Mogelijk krijgt de Mate 9 met gebogen display een vingerafdrukscanner in de thuisknop, terwijl deze bij de normale variant aan de achterkant zit.

Huawei zal de Mate 9 vermoedelijke op 3 november in München presenteren. Volgens eerdere geruchten krijgt de Mate 9 een 5,9-inch scherm, een nieuwe chip van Huawei zelf en een accu die zeer snel kan worden opgeladen.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.