“Samsung Maakt Mogelijk Nog Maar Eén Vlaggenschip Per Jaar”

Samsung Galaxy Note 7Volgens de Zuid-Koreaanse media denkt Samsung er over na om voortaan nog maar één vlaggenschip per jaar uit te brengen. Samsung zou dit overwegen vanwege het debacle met de Galaxy Note 7.

De Zuid-Koreaanse media schreef dit woensdag op basis van anonieme bronnen. Het is niet voor het eerst dat er berichten opduiken over een mogelijke einde van de Galaxy Note-lijn. Na het probleem met de ontploffende accu’s in de Galaxy Note 7 heeft deze merknaam namelijk veel schade opgelopen. De kans dat consumenten de opvolger van de Note 7 zullen aanschaffen is hierdoor een stuk kleiner geworden.

Als Samsung zich volledig gaat richten op het ontwikkelen van Galaxy S-toestellen is het beter mogelijk om de productkwaliteit te garanderen. Samsung zal dan waarschijnlijk wel minder toestellen verkopen in de tweede helft van het jaar. In deze periode lanceerde Samsung namelijk de nieuwste Galaxy Note-phablets. Ook verkoopt Apple in deze periode de meeste iPhones.

Volgens bronnen van persbureau Reuters vinden bij Samsung binnenkort de jaarlijkse personeelsbeoordelingen plaats. Binnen het bedrijf is daar grote nervositeit over. “Er zullen strafmaatregelen zijn; iemand moet hier verantwoordelijkheid voor nemen“, aldus één anonieme medewerker.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.