“Nog Een Miljoen Mensen Hebben Een Galaxy Note 7”

Samsung-Galaxy-Note-7Samsung heeft meerdere keren alle Galaxy Note 7-toestellen teruggeroepen vanwege een gevaarlijke fout in de phablet. Als je de Note 7 niet terugstuurt  loop je namelijk het gevaar dat de accu ontploft. Ondanks dit grote risico hebben een miljoen mensen de phablet nog steeds in hun bezit.

Volgens bronnen gaat het vooral om gebruikers die maar geen goed alternatief voor hun Galaxy Note 7 kunnen vinden en de phablet daarom maar blijven gebruiken. Dit besluit is echter niet zonder risico, omdat elk toestel een potentieel gevaarlijke accu aan boord kan hebben.

Het omruilen van de Note 7 is de veiligste keuze en dit kan inmiddels via verschillende manieren, tot het einde van dit jaar. Sommige gebruikers willen de Note 7 misschien wel houden om deze later te verkopen en op deze manier wat geld willen verdienen. Maar met een miljoen exemplaren nog in gebruik is de Note 7 niet zo exclusief meer.

Mensen die in het bezit zijn van een Galaxy Note 7 kunnen de phablet nog tot het eind van het jaar inleveren. Samsung zal de onkosten dan vergoeden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.