“Samsung Galaxy Note 8 Krijgt Geen Vingerafdrukscanner In Scherm”

Galaxy-S8-vingerafdrukscannerVolgens de geruchten werken onder andere Samsung en Apple aan een technologie waarmee de vingerafdrukscanner in het scherm van een smartphone kan worden verwerkt. Naar verwachting wil Samsung de Galaxy Note 8 als eerste uitrusten met een dergelijke vingerafdrukscanner, maar de website Naver meldt nu dat Samsung hier nog niet klaar voor is.

In het verleden doken verschillende keren berichten op dat Samsung de Galaxy Note 8 wil uitrusten met een vingerafdrukscanner in het scherm. Een anonieme medewerker heeft tegenover de Koreaanse website Naver echter laten weten dat de technologie nog niet naar behoren werkt. Er zou nog een probleem zijn met de beveiliging van het scherm.

We hebben er alles aan gedaan om de vingerafdrukscanner in het scherm van de Galaxy Note 8 te installeren, maar besloten het niet te doen in dit strategisch belangrijke model, vanwege verschillende technische begrenzingen zoals de beveiliging.

Eerder doken ook al berichten op dat Samsung de vingerafdrukscanner wilde verwerken in het scherm van de Galaxy S8 en de Galaxy S8+. Samsung zou er toen echter nog niet klaar voor zijn, waardoor het bedrijf besloot om de vingerafdrukscanner te verwerken in de Galaxy Note 8. De kans dat dit nu wel gaat lukken lijkt met dit bericht in eens een stuk kleiner.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.