“Samsung Galaxy Note 8 Krijgt Betere Processor Dan Galaxy S8”

Galaxy Note 8 ConceptVolgens de laatste geruchten krijgt de Galaxy Note 8 geen Snapdragon 835-processor, maar de nog onaangekondigde Snapdragon 836-processor. Als dit bericht klopt krijgt de Europese versie waarschijnlijk ook een nieuwere chip, mogelijk de Exynos 8896-processor.

De afgelopen weken duiken steeds meer geruchten op over de aankomende Galaxy Note 8. Zo zou de phablet onder andere beschikken over een drukgevoelig 4K AMOLED-scherm, een dual-camera aan de achterzijde, een Bixby-knop en een S Pen die kan vibreren. Geruchten over de positie van de vingerafdrukscanner spreken elkaar nog tegen.

De laatste geruchten spreken over een verbeterde versie van de Snapdragon 835. De zogeheten Snapdragon 836 zal waarschijnlijk iets krachtiger zijn en minder energie verbruiken. Volgens dezelfde bron zullen de Pixel 2 en de LG V30 ook worden uitgerust met deze nieuwe processor.

Samsung zal de Galaxy Note 8 hoogstwaarschijnlijk in augustus officieel introduceren. Tot die tijd moeten we het doen met deze geruchten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    En het volgende grote nieuws is dan dat de Galaxy 9S weer een betere processor zal krijgen dan de Galaxy note 8.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.