Render Toont Samsung Galaxy Note 8

Samsung-Galaxy-Note-8-RenderOp de website Sammobile is een render geplaatst van de Galaxy Note 8. De render is afkomstig van een bron die er nooit ver naast zit, aldus Sammobile. Volgens de doorgaans goedgeïnformeerde tech-lekker Evleaks “Evan Blass” beschikt de phablet over een 6,3-inch Infinity Display met een beeldverhouding van 18.5:9.

De bovenstaande render toont alleen de voorkant van Samsung’s aankomende vlaggenschip. Een render van de achterkant hebben we nog niet, maar aan deze zijde zou onder andere een dual-camera en een vingerafdrukscanner aanwezig zijn.

Een topman van Samsung heeft laten weten dat Samsung de Galaxy Note 8 eind augustus officieel zal presenteren. Volgens de geruchten is de exacte datum 23 augustus. De topman heeft ook aangegeven dat de Galaxy Note 8 in twee fasen zal worden uitgerold. De eerste fase zal plaatsvinden in oktober. Tijdens deze fase zal de Galaxy Note 8 in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Zuid-Korea worden uitgebracht. Een maand later zal de phablet ook naar andere landen worden uitgerold.

Volgens Evan Blass gaat de Galaxy Note 8 100 euro meer kosten dan de Galaxy S8+. Dit komt neer op 999 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.