Nieuwe Details Google Headphones Opgedoken

baywolf-oobe-google headphonesGoogle zal naar verwachting binnenkort een eigen headset introduceren. Deze headset krijgt onder andere ondersteuning voor Google Assistant.

In april dook in de broncode van Google Assistent voor het eerst informatie op over een hoofdtelefoon van Google. De hoofdtelefoon met codenaam “Bisto” zou onder andere notificaties kunnen voorlezen. Ondertussen zijn er drie verschillende interne namen van ‘Bisto’-headsets opgedoken, namelijk Baywolf, Apollo en Scout. Het is nog niet duidelijk of deze headsets onder de Google-merknaam zullen worden uitgebracht.

Dit weekend dook opnieuw een hint op waaruit we kunnen opmaken dat Google inderdaad een hoofdtelefoon op de markt zal brengen. De categorie ‘Headphones’ werd namelijk toegevoegd bij Google Help.

Google Help headphones

Ook heeft de website 9to5Google in de Google-app voor iOS een schematische schets gevonden, met de interne naam Baywolf. Volgens gebruikers op Reddit komt de schets overeen met een nog onaangekondigde koptelefoon van Bose, waarvan eerder al een afbeelding uitlekte. Dit kan toeval zijn of Google werkt samen met Bose aan de eerste Bisto-headset.

Bose QuietComfort 35

Maar verwachting zal Google op 5 oktober een “Made by Google”-evenement houden. Mogelijk krijgen we de headsets tijdens dit evenement officieel te zien.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.