iFixit Geeft Google Pixel XL Matige Voldoende

Google-Pixel-XLiFixit, een reparatiebedrijf dat smartphones en andere apparaten uit elkaar haalt om te checken hoe moeilijk of makkelijk ze te repareren zijn, heeft de Google Pixel XL uit elkaar gehaald. Hieruit blijkt dat de smartphone makkelijker te repareren is dan andere HTC-toestellen, maar iFixit geeft de Pixel XL toch maar net een voldoende.

Na het openen van de Pixel XL, blijkt dat HTC veel hardware van Samsung heeft gebruikt. De processor is afkomstig van Qualcomm en er is sprake van een modulair ontwerp, waardoor onderdelen gemakkelijker kunnen worden vervangen. Voordat je deze onderdelen kunt bereiken moet je echter het scherm verwijderen, zonder deze te beschadigen. Dit is een weer stuk moeilijker. Ook zit er in het gat van de speaker een klein lapje dat makkelijk te beschadigen is.

Het is wel weer relatief makkelijk om de accu te vervangen, maar het verwijderen van het scherm en het makkelijk te beschadigen lapje in de speaker zorgen ervoor dat de Pixel XL uiteindelijk een score van 6/10 krijgt.

Pixel XL iFixit

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.