“Fitbit Charge 3 Is Waterdicht En Heeft Touchscreen”

Fitbit-Charge-3Er zijn foto’s en specificaties opgedoken van de nog onaangekondigde fitnesstracker Fitbit Charge 3. Zo krijgt de wearable onder andere een waterdichte behuizing en een touchscreen.

Volgens de specificaties, die zijn gedeeld door Android Authority, is de Fitbit Charge 3 waterdicht tot 50 meter diep. Net als bij de voorganger ontbreekt GPS, waardoor je je smartphone mee moet nemen als je GPS-functies wilt gebruiken.

De Fitbit Charge 3 heeft een volledig touchscreen. Bij de voorgaande modellen kon je al wel van interface verwisselen door op het scherm te drukken, maar de wearables hebben geen volledige touchfunctionaliteit. Dankzij het touchscreen krijgt de Fitbit Charge 3 nu functies die tot nu toe alleen beschikbaar zijn op de Fitbit Ionic- en Versa-smartwatches. Zo kun je met Quick Reply bijvoorbeeld reageren op inkomende berichten.

De accu van de Fitbit Charge 3 gaat zeven dagen mee en het is mogelijk om de polsbandjes te verwisselen. Er komt ook een Special Edition met nfc, waardoor je kunt betalen met Fitbit Pay. In de Benelux is echter nog geen ondersteuning voor Fitbit Pay. Het is nog onduidelijk wanneer de Fitbit Charge 3 officieel zal worden aangekondigd. De voorganger verscheen twee jaar geleden aan het eind van augustus.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.