“Samsung Galaxy Watch 2 Krijgt In-display Vingerafdrukscanner”

Samsung-Galaxy-WatchIn 2019 verwachten we de opvolger van de Samsung Galaxy Watch. De eerste geruchten over deze nieuwe smartwatch zijn nu opgedoken. Zo zou de Galaxy Watch 2 onder andere beschikken over een in-display vingerafdrukscanner.

Patently Mobile ontdekte dat Samsung een patent heeft laten vastleggen die doet vermoeden dat een aankomende Samsung-smartwatch een in-display vingerafdrukscanner krijgt. Het is echter onduidelijk of het om de Galaxy Watch 2 gaat of mogelijk om een andere smartwatch.

Samsung-smartwatch-in-display-vingerafdrukscanner

De in-display vingerafdrukscanner geeft de smartwatch een nieuwe mogelijkheid om te ontgrendelen. Momenteel is het ontgrendelen van een Samsung-watch alleen mogelijk met een viercijferige pincode. Een vingerafdrukscanner als beveiliging is een prima keuze, helemaal nu steeds meer mensen hun smartwatch gebruiken om mee te betalen.

In tegenstelling tot verschillende andere fabrikanten heeft Samsung nog geen smartphone met een in-display vingerafdrukscanner. Volgens de geruchten zal Samsung de aankomende Galaxy S10 echter uitrusten met een ultrasonische vingerafdrukscanner in het scherm. Het klinkt als een logische keuze als Samsung deze vingerafdrukscanner ook gelijk in de volgende smartwatch zal bouwen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.