80 Procent Van Note 7-toestellen Teruggestuurd Naar Samsung

samsung-galaxy-note-7Samsung heeft vorige maand een terugroepactie voor de Galaxy Note 7 opgezet, omdat de accu’s in de toestellen kunnen “ontploffen” als deze aan de lader hangen. Sinds de start van deze actie heeft Samsung 80 procent van de verkochte toestellen terug.

Na de lancering van de Galaxy Note 7 was de media erg positief over de indrukwekkende phablet. Helaas bleek al snel dat de accu in de Note 7 problemen heeft, waardoor er een kleine kans bestaat dat deze accu vlam vat als de Note 7 aan de lader hangt. Samsung riep meteen alle toestellen terug om de accu te vervangen met een “veilige” accu. Helaas bleek ook de nieuwe accu niet veilig, waardoor Samsung heeft besloten om de phablet volledig van de markt te halen.

Om het vertrouwen van de consument terug te winnen hoopt Samsung alle toestellen van de markt te halen met behulp van een terugroepactie, om vervolgens nooit meer over de Note 7 te praten. 80 procent van deze toestellen zijn weer in handen van de Zuid-Koreaanse fabrikant, maar 20 procent van de verkochte toestellen zijn nog steeds in gebruik.

Wij kijken naar elk aspect van het product en het productieproces zodat wij vol vertrouwen kunnen melden wat precies het probleem is, en hoe we dit probleem gaan voorkomen in de toekomst”, aldus Gregory Lee van Samsung Amerika. “We gaan zeer hard werken om het vertrouwen terug te verdienen van consumenten, klanten, telecomproviders en regeringen.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.