“Samsung Galaxy Note 10 Krijgt Geen Koptelefoonaansluiting en Fysieke Knoppen”

Samsung-Galaxy-Note-9-screenprotectorVolgens de laatste geruchten krijgt de aankomende Galaxy Note 10 een iets ander design dan zijn voorgangers. Zo zou een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreken en krijgt de phablet geen fysieke knoppen.

Volgens bronnen van de website Android Police krijgt de Galaxy Note 10 geen koptelefoonaansluiting. Persoonlijk zouden wij dit jammer vinden, aangezien Samsung één van de weinige fabrikanten is die zijn toestellen tot nu toe nog voorziet van een 3.5mm-aansluiting.

De koptelefoonaansluiting zou overigens niet het enige zijn dat ontbreekt op de Galaxy Note 10. De phablet zou ook geen fysieke knoppen hebben. Dit zou betekenen dat Samsung de aan/uit-knop, de volumeknoppen en de Bixby-knop schrapt. In plaats daarvan krijgt de Note 10 net als de HTC U12+ een drukgevoelige behuizing.

Het voordeel van het weglaten van de fysieke knoppen en de koptelefoonaansluiting is dat de behuizing nog beter bestand is tegen water en stof. Daarnaast blijft er meer ruimte over voor een grotere accu. Waarschijnlijk komen we deze zomer te weten of de geruchten kloppen, want naar verwachting zal Samsung de Galaxy Note 10 deze zomer officieel introduceren.

via [hln]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.