HTC Toont Concept Van Smartphone Zonder Fysieke Knoppen

HTC Ocean Sense TouchDe Taiwanese fabrikant HTC heeft een concept getoond van de HTC Ocean met Sense Touch. Dit is een smartphone zonder fysieke knoppen die werkt via het aanraken van de zijkanten van de behuizing.

HTC heeft een concept getoond van een smartphone zonder fysieke knoppen, die kan worden bediend via de behuizing van de smartphone zelf. De zijkanten van de zogeheten HTC Ocean zijn aanraakgevoelig, waardoor je onder andere de volume kunt regelen of de helderheid van het scherm kunt aanpassen.

Een designer van HTC laat weten dat de onderstaande video slechts een concept toont en dat het dus niet zeker is of we een dergelijke techniek in de toekomst gaan zien.

In het begin van de video zien we de woorden “Introducing Ocean with Sense Touch”, oftewel de naam van de smartphone “Ocean” en de techniek “Sense Touch”. De HTC Ocean heeft een dubbele camera, er worden enkele apps geopend en we zien dat het mogelijk is om bepaalde zaken via aanrakingen aan de zijkanten van de behuizing te regelen.

Nogmaals, het gaat hier voorlopig nog om een concept. Toch denken wij dat HTC hier iets interessants toont en dat we in de toekomst inderdaad toestellen kunnen verwachten met een aanraakgevoelige behuizing.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.