Samsung Galaxy Note 10 Te Zien In 360-graden Render

Galaxy-Note-1o-renderDe Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung zal deze zomer de Galaxy Note 10 introduceren, maar als de onderstaande render juist is weten we nu al hoe de phablet er uit komt te zien. We zien een nieuw ontwerp met een selfie-camera in het midden van het scherm.

Volgens de geruchten komt Samsung’s aankomende vlaggenschip in twee uitvoeringen, namelijk een 6,3-inch Galaxy Note 10 en een 6,75-inch Galaxy Note 10 Pro. De doorgaans goedgeïnformeerde bron OnLeaks heeft de onderstaande video gedeeld, waarin een render van de reguliere Note 10 te zien is.

Een aantal dingen vallen op. Zo zit de uitsparing voor de selfie-camera nu niet in een hoek, maar in het midden van het scherm. Aan de linkerkant vinden we volumeknoppen en een powerknop. De Bixby-knop lijkt te ontbreken. Aan de bovenkant zien we een simkaartslot, een microfoon en een infrarood-blaster. Onderop vinden we een usb-c poort en een gleuf voor de S Pen. Aan de achterkant heeft de Note 10 een driedubbele camera met een verticale opstellen.

Volgens de geruchten krijgt de Note 10 Pro een ander design waarbij de fysieke knoppen volledig zijn weggelaten. Inplaats daarvan heeft de phablet een aanraakgevoelige behuizing. De officiële introductie van de Note 10 en Note 10 Pro zal waarschijnlijk in augustus plaatsvinden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *