“Android 10 Komt 3 September Naar Pixel-smartphones”

Android-10Medewerkers van Google hebben op het support-forum aangegeven dat het bedrijf de nieuwste versie van Android op 3 september zal uitrollen naar de Pixel-smartphones van Google.

De komende weken zal Google Android 10 officieel aankondigen. Vervolgens hoeven we niet lang te wachten voordat de eerste gebruikers met Android 10 aan de slag kunnen gaan. De update zal namelijk al op 3 september worden uitgerold naar Pixel-smartphones. Dit blijkt uit een chat-gesprek op het Google Support forum, waar iemand vraagt wanneer Android 10 binnenkomt op de Pixel 3a en een medewerker laat weten dat de update vanaf 3 september wordt uitgerold.

Android-10-3-september

De medewerker noemt niet specifiek de Pixel-smartphones, maar normaal gesproken komt de nieuwste update altijd als eerste binnen op de toestellen van Google. We verwachten dat de update als eerste binnen komt op de Pixel 2, de Pixel 2 XL, de Pixel 3, de Pixel 3 XL, de Pixel 3a en de Pixel 3a XL. Volgens PhoneArena ontvangen de eerste generatie Pixel-telefoons ook een Android 10-update.

Android-10-3-september-2

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.