“Dit Is De Motorola One Pro Met Vierdubbele Camera”

Motorola_One_ProEr zijn opnieuw beelden opgedoken van de smartphone die eerder in het geruchten circuit opdook onder de naam Motorola One Zoom. Volgens de nieuwe geruchten heet de smartphone echter Motorola One Pro en draait de smartphone op Android One.

De renders van Ishan Agarwal tonen de mid-range smartphone van zowel de voorkant als achterkant. De Motorola One Pro beschikt volgens de laatste geruchten over een vierdubbele camera waarvan de reguliere camera een resolutie van 48 megapixels heeft. De andere drie lenzen zijn een groothoeklens, een dieptesensor en een telefotolens.

Motorola_One_Zoom

Aan de voorkant vinden we een 6,2-inch Super AMOLED-scherm met een full HD+ resolutie en een druppelnotch. Intern beschikt de smartphone waarschijnlijk over een Snapdragon 675-processor, 4GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart. Ook heeft Motorola de spraakassistent Amazon Alexa geïnteresseerd.

De verwachtte Europese adviesprijs is 399 euro, maar we weten nog niet vanaf wanneer de Motorola One Pro verkrijgbaar is.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *