Samsung Galaxy S4 krijgt onbreekbaar scherm

Galaxy S4Meer nieuws over de Samsung Galaxy S4 die we volgend jaar kunenn verwachten. Volgens geruchten wordt de opvolger van de zeer populaire Samsung Galaxy S3 in april 2013 gelanceerd. Dit zou een maand eerder zijn dan de Galaxy S3 dit jaar.

Een nieuwe revolutie binnen de Samsung smartphones moet een onbreekbaar scherm gaan worden. Hoe ze van plan zijn om dit te realiseren wordt niet vermeld. Maar als de geruchten kloppen dan wordt dit uiteraard een behoorlijk groot unique sellingpoint voor Samsung. Een onbreekbaar scherm zou een nieuwe verbeterde variant moeten worden van het huidige guerilla glass.

Naast het onbreekbare scherm bevestigen de bronnen dat er een groter high-resolution scherm in komt te zetten. Waarschijnlijk met een pixel dichtheid van 441 dpi (t.o.v. 306 dpi van de Samsung Galaxy S3). Als de Galaxy S4 inderdaad zo’ n scherm krijgt dan kunnen we rekenen op een 5″ display.

Een mega scherm dus die ook nog eens onbreekbaar is. Laten we het hopen.

Bron: Reuters

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

2 Reacties

  1. erik schreef:

    “t.o.v. 306 ppi van Samsung” welk toestel van samsung (ze hebben toch niet allemaal 306? ) en moet dat niet dpi zijn?

  2. Redactie schreef:

    Beide even aangepast! Bedankt voor je reactie Erik!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.