TomTom brengt update Android app uit

tomtom-androidNa een redelijk slechte start met de TomTom Android app in oktober hebben ze nu een vernieuwde versie uitgebracht. De eerste versie ondersteunde geen smartphones met een 720p HD resolutie. Iets wat ervoor zorgde dat vrijwel elke highend Android niet werd ondersteund. De nieuwe versie 1.1 die nu in de Play-winkel te downloaden is ondersteund een resolutie tussen de 800×400 pixels en 1280×800 pixels.

Andere handige functionaliteiten zijn dat je kaarten kunt opslaan op het externe geheugen. Hierdoor voorkom je dat de app je volledige harde schijf gebruikt. De kaartgegevens nemen namelijk behoorlijk wat geheugen in beslag.

Naast deze opties geeft TomTom aan dat het downloaden van kaarten makkelijker moet gaan. Hierdoor verlopen toekomstige kaart updates ook beter aldus TomTom. West-Europa staan in de planning voor een update deze maand.

Download TomTom

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.