Gaat Instagram de strijd aan met Vine?

Instagram_Vine

 

Volgens een anonieme bron van TechCrunch zal Instagram het delen van video’s lanceren op donderdag 20 juni. Deze functie zal worden onthuld tijdens Facebook’s  ‘big idea’ evenement. Details zijn er weinig, maar er wordt wel vermeld dat het in staat zou zijn om video’s te delen tussen vijf en tien seconden lang. Daarmee zouden ze vier seconden langer zijn dan de video app van Vine, die in oktober 2012 werd opgekocht door Twitter. Vine leent zich prima voor campagnes en de video’s kunnen direct gedeeld worden via sociale media als twitter en facebook. Vine is sinds kort voor Android beschikbaar vanaf versie 4.0 en hoger.

Instagram is al enige tijd een populaire app om foto’s uit te wisselen en filters toe te passen. Om met de veranderingen mee te gaan, binden ze de strijd aan met Vine, die ook met de dag populairder wordt. Donderdag zullen we zien of de geruchten waar blijken te zijn.

Laura

Android liefhebber, creatieveling en gek op nieuwe handige apps! Ik schrijf graag over Android, heb je een leuke tip laat het me weten!

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.