Samsung: Buigbaar Scherm In 2014 Vouwbare Schermen In 2015

Samsung gebogen vouwbaar scherm
Samsung heeft tijdens een analistenevenement in Zuid-Korea de strategie voor de komende jaren bekend gemaakt. Zo zal het bedrijf volgens jaar buigbare schermen op de markt brengen en eind 2015 zelfs vouwbare schermen. Door deze nieuwe ontwikkelingen zal het goed mogelijk zijn dat de smartphones er over een paar jaar totaal anders uit zien dan de toestellen die op dit moment op de markt zijn.

CEO Kwon Oh Hyun, maakte bekend dat in 2015 vouwbare schermen voor “draagbare technologie” van Samsung te verwachten zijn. Oh Hyun liet ook weten dat hij niet 100% tevreden is over de Galaxy Gear-smartwatch en dat er ruimte is voor verbetering.

Op dit moment zijn Samsung en LG aan het experimenteren met gebogen en buigbare schermen. Samsung heeft momenteel een toestel met een gebogen scherm, de “Galaxy Round” en LG heeft al een toestel met een buigbaar scherm op de markt, de “LG G Flex“. Op de onderstaande video is te zien hoe onze smartphones er mogelijk in de toekomst uit komen te zien, dankzij vouwbare schermen.

bron [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.