HTC Onthult Smartwatch in Privé Demonstratie op MWC

HTC-smartwatch-2
HTC zal tijdens de MWC drie “wearables” gaan aankondigen achter gesloten deuren. Bezoekers van het Mobile World Congress in Barcelona zullen de draagbare apparaten waarschijnlijk nog niet zien. HTC zal tijdens het evenement twee smartwatches en één elektronische armband aankondigen.

Volgens Bloomberg zal HTC een prototype van de smartwatches alleen tonen aan een selecte groep telecomaanbieders. Eén van de smartwatches beschikt over Mirasol schermtechnologie van Qualcomm, bluetooth en een muziekspeler. De andere smartwatch krijgt een AMOLED scherm en zal gebruik maken van Google Now diensten. De derde “wearable”, de elektronische armband, zal ook beschikken over een aanraakscherm en zal waarschijnlijk dienen als fitness accessoire.

Of HTC alle drie de accessoires achter gesloten deuren zal aankondigen is niet bekend. Ook is het niet bekend wanneer HTC de eerste smartwatch op de markt zal brengen. Volgens eerdere geruchten komt HTC pas eind dit jaar met een smartwatch, omdat het bedrijf eerst de problemen met de accuduur en verlichting van het scherm wil oplossen.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.