OnePlus One Kopen Alleen Mogelijk Met Uitnodiging

OnePlus-One-UitnodigingDe Chinese fabrikant, OnePlus heeft laten weten dat de eerste smartphone van OnePlus alleen kan worden gekocht als je een uitnodiging hebt ontvangen. Volgens OnePlus zal de OnePlus One één van de beste smartphones ooit worden en krijgt het toestel in Nederland en België een adviesprijs mee van onder de 350 euro.

Veel mensen kijken al een lange tijd uit naar 23 april, want op deze dag zal OnePlus de OnePlus One aankondigen. Dankzij de lage adviesprijs en de high-end specificaties die het bedrijf eerder al bekend heeft gemaakt, hebben veel mensen besloten om geen vlaggenschip te kopen van Samsung, HTC of Sony. Men verwachte namelijk dat de OnePlus One vanaf 23 april in eigen land of online zou kunnen worden besteld. Het lijkt er nu echter op dat OnePlus maar een beperkte voorraad heeft, waardoor niet iedereen de smartphone zal kunnen bestellen.

Hoe je een uitnodiging kan ontvangen is nog niet helemaal duidelijk en hierover zal het bedrijf op 23 april meer informatie geven. Wel zullen uitnodigingen onder andere te verkrijgen zijn via het OnePlus forum, contests en vrienden die de OnePlus One al hebben gekocht.

De OnePlus One beschikt over een 5,5-inch display, een 2,5GHZ Snapdragon 801 processor, 3GB werkgeheugen, een 3100 mAh accu, een 13 megapixel camera en CyanogenMod software. Ook zijn er verschillende “styleswap covers” beschikbaar om je smartphone een persoonlijke look te geven.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.