Teaser Toont CyanogenMod-versie van Lollipop Voor OnePlus One

oneplus-one-lollipopDe OnePlus One draait op een Android ROM met de naam CyanogenMod. Vandaag is er een teaser-video opgedoken waarop de Android 5.0-variant van deze ROM te zien is op een OnePlus One.

OnePlus heeft eerder al aangegeven dat ze werken aan een Android 5.0-update voor de OnePlus One. De Lollipop-update voor de OnePlus One bevindt zich in de certificeringsfase, maar een uitroldatum is nog niet bekend. Nu er een teaser is opgedoken lijkt het er echter op dat het niet al te lang meer zal duren voordat de lollipop-update zal worden uitgerold.

OnePlus heeft naast de teaser ook een infographic gemaakt. Uit deze infographic kan onder andere worden opgemaakt hoeveel gewicht het bedrijf heeft verzonden (1055 ton), hoeveel inkomsten het bedrijf het afgelopen jaar heeft behaald (300+ miljoen) en hoeveel procent van de toestellen naar Europa is verzonden (32 procent).

OnePlus infographic

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. chris schreef:

    Psst: er staat “lollipop heeft…”. Ik denk dat je Oneplus bedoeld.

    On topic: super cool. Kan niet wachten! Kitkat is een mooi systeempje, maar Lollipop lijkt me toch een stuk moderner en cleaner. Dat het dan ook nog van Cyanogen is… Alleen maar beter. 1+ 5.0… Nice.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.