OnePlus One Vanaf Juni Beter Verkrijgbaar

OnePlus-One-Never-SettleOnePlus heeft laten weten dat uitnodigingen voor de OnePlus One vanaf eind juni makkelijker verkrijgbaar zullen zijn. Omdat het bedrijf nog geen grote voorraad van de OnePlus One klaar heeft liggen, is het toestel alleen beschikbaar via uitnodigingen van win-acties. OnePlus verwacht eind juni wel genoeg toestellen op voorraad te hebben om het toestel voor een groter publiek beschikbaar te maken.

De OnePlus One heeft een adviesprijs van slechts €269 en beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,5GHz Snapdragon 801 quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 16GB of 64GB opslagruimte, een 3100mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Het toestel draait op CyanogenMod 11s en de achterklep kan vervangen worden door verschillende “styleswap-covers”.

De eerste toestellen zijn nu beschikbaar voor de winnaars van de smash-contest, een win-actie waarbij je je huidige smartphone aan stukken moet slaan. In mei zal er een lading OnePlus One’s met 16GB opslagruimte in de kleur Silk White worden geleverd aan mensen met een uitnodiging. Begin juni zal het bedrijf ook de 64GB versie binnenkrijgen en eind juni zal het toestel makkelijker beschikbaar moeten zijn voor mensen met een invite.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

 1. Bas de Groot schreef:

  Misschien je bron eens goed nalezen? Of zelf onderzoek doen? Er staat nergens (ook niet in je bron) dat eind juni de OPO zonder invite beschikbaar komt.
  Check your “facts”.

  • Chris Eissens schreef:

   Beste Bas,

   In de bron stond wel dat de OPO eind juni “zonder” invite beschikbaar zal zijn. Dit was echter niet juist en hebben ze later gewijzigd naar “in juni zou de smartphone zonder al teveel moeite verkrijgbaar moeten zijn voor iedereen met een invite“. (zie de reacties onder het artikel van de bron).

   Ik heb het artikel nu ook aangepast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.