Geld terug voor bezitters ASUS Prime

Britse eigenaren van de ASUS Transformer Prime kunnen ervoor kiezen om hun tablet terug te brengen naar de winkel en hun geld terug te krijgen. Dat heeft het ASUS Engeland laten weten. Door de verkeerde materialen te gebruiken voor de behuizing, heeft de tablet problemen met de GPS. Die zijn zo erg dat die niet meer als functie wordt genoemd bij de Prime. Om ontevreden klanten tegemoet te komen, heeft ASUS dit besluit genomen.

Behalve geld terug kunnen eigenaren er ook voor kiezen om de garantie met een half jaar te verlengen. Die wordt dan in totaal 18 maanden. Tenzij je ervoor gekozen hebt om nog 12 maanden extra garantie erbij te kopen, dan blijft het totaal 24 maanden. Een mogelijk alternatief voor de Prime is de op de CES aangekondigde TF700. Maar ASUS geeft wel aan dat dat model nog wel even op zich laat wachten. Volgens het bedrijf zal die tablet niet voor juni in de Britse winkels liggen.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.