Android Wear 2.0 Voor Asus ZenWatch 2 en 3 Uitgesteld

ASUS ZenWatch 3ASUS liet eerder weten dat de fabrikant in juli een Android Wear 2.0-update zou uitrollen naar de ZenWatch 2 en ZenWatch 3. De update is nu echter uitgesteld en het is onduidelijk wanneer we de update nu wel kunnen verwachten.

De originele ZenWatch krijgt geen update naar Android Wear 2.0, maar de tweede en derde versie van de smartwatch wel. Android Wear 2.0 brengt onder andere een betere interface voor ronde schermen en ondersteuning voor zelfstandige apps uit de Play Store met zich mee.

Ondertussen zijn al 17 smartwatches voorzien van Android Wear 2.0, maar gebruikers naar de ZenWatche wachten nog steeds. ASUS geeft zelf tegenstrijdige signalen. Zo liet het bedrijf eerste weten dat de update in het begin van het tweede kwartaal zou komen. Vervolgens Twitterde de Duitse tak van ASUS dat de grote versie van de ZenWatch 2 in juli een update zal ontvangen en de kleine versie in augustus. Een aantal dagen geleden Twitterde de Amerikaanse tak van ASUS dat de ZenWatch 3 binnen enkele weken een update zal ontvangen, maar deze Tweet is sindsdien verwijderd.

Het is op dit moment dus onduidelijk wanneer de gebruikers van de ZenWatch 2 en 3 een update naar Android Wear 2.0 kunnen verwachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    Van uitstel komt afstel, zou mij niet verbazen als er helemaal niks meer komt, ook gezien de geruchten dat Asus helemaal zou gaan stoppen met smartwatchen. Weer een fabrikant die zijn afspraken niet nakomt en zijn klanten niet serieus neemt. Toeval of niet maar het is weer eens een fabrikant uit Azië. Moet ook nog net een nieuwe PC aanschaffen maar dat wordt bij voorbaat al geen Asus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.