Makkelijker opslaan met update Evernote

Het populaire Evernote heeft een update in de Android Market staan. Versie 3.5 biedt volgens de makers een aantal grote verbeteringen. Zo is het makkelijker geworden om een memo snel terug te vinden. Evernote geeft zelf een titel, gebaseerd op de inhoud van de notitie en waar die is gemaakt.

Ook de weergave van afbeeldingen in een lijstje is onderhanden genomen. Er is nu wat meer ruimte rondom de afbeeldingen, dus als er meerdere foto’s in één note staan, zijn die beter te zien. De mogelijkheid om op een foto te tikken om hem full-screen te zien zit er ook nog steeds in.

Het opslaan van een notitie kan in versie 3.5 ook tijdens het opstellen. Het is nu niet meer nodig om de notitie af te sluiten om hem op te slaan. Tijdens het typen kun je op save drukken en de notitie wordt opgeslagen op je tablet of telefoon.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.