LG G6 Ontvangt Eindelijk Android 9.0 (Pie) Update

LG G6De Zuid-Koreaanse fabrikant LG is begonnen met de uitrol van Android 9.0 (Pie) voor de LG G6, die twee jaar geleden op de markt verscheen. De update brengt ook de beveiligingspatch van mei met zich mee.

LG is niet de snelste als het gaat om het uitrollen van Android-updates. Waar andere fabrikanten al zijn begonnen met de uitrol van Android 10 heeft LG zijn twee jaar oude vlaggenschip-smartphone nu een update gegeven naar Android 9. De update met versienummer V30a komt nu binnen in Nederland en de rest van Europa.

De Pie-update brengt een aantal nieuwe functies en wijzigingen met zich mee. Zo is onder andere de interface op sommige plekken aangepast, kun je bepaalde chat-apps nu met twee verschillende accounts gebruiken en is het nu mogelijk om van verschillende gestures gebruik te maken. De beveiligingspatch van mei 2019 pakt weer een aantal kwetsbaarheden in het besturingssysteem aan, maar het blijft natuurlijk een verouderde beveiligingspatch.

LG rolt de Pie-update in fasen uit waardoor het even kan duren voordat iedereen de update heeft ontvangen. Je ontvangt een notificatie wanneer de update klaarstaat voor jouw toestel.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.