Eerste Klachten Bouwkwaliteit Samsung Gear Live

Samsung-Gear-LiveEnkele gebruikers die nu al de Samsung Gear Live hebben ontvangen klagen over de bouwkwaliteit van de smartwatch. De laadmechanisme zou gemakkelijk afbreken waardoor het opladen van de smartwatch niet meer mogelijk zal zijn.

Rory Glinn van Tapadoo is één van de ongelukkige gebruikers en schreef over zijn slechte ervaring met de Gear Live. Nadat het laadmechanisme was afgebroken probeerde Rory Glinn via de website van Samsung hulp te krijgen, maar omdat hij geen modelcode had was dit niet mogelijk. Vervolgens belde hij met Samsung, maar na 20 minuten aan de lijn te hebben gehangen kreeg hij te horen dat er geen medewerkers beschikbaar waren. Vervolgens belde hij Google, maar omdat het een hardware probleem is van Samsung werd hij weer doorverwezen naar Samsung. Uiteindelijk kreeg hij te horen dat Samsung de horloge wel zou willen repareren, maar dat dit niet gratis zal zijn. Rory Glinn is uiteraard niet te spreken over deze gang van zaken.

Gear Live laadmechanisme

Doordat de omloop van het aantal Gear Live smartwatches nog vrij klein is kunnen wij moeilijk zeggen of dit een veel voorkomend probleem is of niet. Ook zal de reden voor “niet gratis reparatie” waarschijnlijk iets te maken hebben gehad met het feit dat Glinn de smartwatch gratis heeft gekregen tijdens de Google I/O beurs. Toch raden wij iedereen aan om nog even te wachten met de aankoop van de Gear Live, zodat we nog even kunnen aanzien of er nog meer klachten over de bouwkwaliteit van de Gear Live binnenkomen. Mensen kunnen ook voor de LG G Watch kiezen of voor de veelbesproken Motorola Moto 360 die later dit jaar op de markt zal verschijnen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.